Stort och lyxigt boende i sälen med Relax och SpaEfter en lång dag i backen eller i skidspåret, med massor av frisk fjälluft och härliga upplevelser kan det vara skönt att bara dra sig tillbaka och varva ner tillsammans i bastun eller i en bubblande jacuzzi. Sälengodset bjuder sina besökare i båda husen på en lyxigt utrustad relax- och spaavdelning som innehåller allt ni kan önska er och mer därtill.

Relaxavdelningarna i Sälengodset är verkligen något utöver det vanliga. Här hittar du all tänkbar lyx som får dig att kunna njuta av din vistelse i Sälen på ett förstklassigt sätt. Efter att ha tillbringat hela långa dagen ute i det fria med massor av sol och frisk fjälluft, i backarna eller i skidspåret, är det alltid lika skönt att kunna koppla av på kvällen efter dagens många spännande äventyr i den omgivande fjällmiljön.

Detta kan man göra i Sälengodsets lyxiga relaxavdelning. Här finns allt du kan drömma om och mer därtill. Förutom duschar och bastu så består relaxavdelningen i Sälengodset även av jacuzzi både inomhus och utomhus. Du väljer själv om du vill bada i jacuzzi inne under tak eller utanför stugknuten under himlens alla tindrande stjärnor. Vattnet byts ut och rengörs inför varje gäst byte.

Så vad väntar ni på? Vår lyxutrustade relaxavdelning väntar på er. Boka er nästa konferens med företaget eller fjällsemester tillsammans med familjen eller kompisgänget i Sälengodset.

SÄLENGODSETS RELAX OCH SPA: KOPPLA AV OCH FÅ NY ENERGI I SÄLEN 


Upptäck avkopplingen på Sälengodsets Relax och Spa i Sälen. Inbäddat i en fantastisk naturlig miljö erbjuder vår relax och spa en fridfull flykt från vardagen. Fördjupa dig i det rogivande vattnet i våra utomhus- eller inomhusjacuzzis, där stress och spänningar smälter bort. Kliv in och njut av lugnet i vår bastu, en fristad för rening och vitalisering. Duschmöjligheter ger den perfekta uppfriskande touchen.


Faciliteter på Sälengodsets Relax och Spa inkluderar:


Inomhus SPA bad

Fördjupa dig i det varma och bubblande vattnet i vår inomhusjacuzzi, vilket ger en avslappnande och terapeutisk upplevelse för avkoppling och lindring av muskelspänningar.


Utomhus SPA bad

Stig ut och koppla av i vår utomhusjacuzzi, omgiven av den fantastiska naturliga skönheten i Sälen. Njut av den friska luften och de hisnande vyerna medan du slappnar av i det varma vattnet och skapar en verkligt uppfriskande upplevelse.


Bastu 

Unna dig värmen och avgiftande fördelar med vår bastu. Bastun erbjuder en fridfull plats att koppla av, rena kroppen och främja övergripande välbefinnande. Känn värmen omsluta dig när stress och spänningar försvinner.


Duschar 

Förnya och vitalisera dig med våra duschmöjligheter. Skölj av dig och svalka ned dig efter din bastu- eller jacuzzisession, och lämna känslan av att vara uppfriskad och energifylld.


Relax område 

Efter att ha njutit av spa-faciliteterna kan du koppla av i vårt dedikerade avkopplingsområde. Sjunk ned i bekväma sittplatser och låt tankarna vandra iväg medan du njuter av den fridfulla stämningen i spa-miljön.

Upplev det ultimata inom avkoppling och omsorg med dessa faciliteter på Sälengodsets Relax och Spa. Unna dig en verkligt uppfriskande flykt och omfamna den lugn som väntar på dig.

Valda boenden