Välkommen till Sälengodset


endast 22 km från Scandinavian Mountain Airport!Tack vare flygplatsens fördelaktiga läge är det enkelt att ta sig till Sälengodsets två hyresfastigheter. Med regelbundna flyg från Stockholm, Malmö, Ängelholm, Köpenhamn, Aalborg, Lübeck, Groningen, Amsterdam och London kan du snabbt vara på väg mot din drömsemester.


När du väl har anlänt till Scandinavian Mountain Airport är det enkelt att ta dig till vår hyresfastighet med en egen hyrbil. Sälengodset två hus är belägna nära Gammelgården och Högfjällshotellet.


Från Sälengodset är det endast en kort bilfärd till några av regionens bästa skidåknings-, vandrings- och friluftsaktiviteter. Oavsett om du vill åka skidor, utforska naturen eller helt enkelt koppla av och njuta av en vacker naturmiljö så är våra stora stugor en perfekt utgångspunkt för din äventyrsresa.


När du är redo att varva ner efter en lång dag med friluftsaktiviteter har vår Stora och Lyxiga boenden allt du behöver för att känna dig som hemma. Med rymliga vardagsrum, bekväma sovrum och alla moderna bekvämligheter du kan önska dig är vår lyxiga stugor en perfekt plats att vila upp dig på inför nästa dags äventyr.

SKANDINAVISKA FJÄLLFLYGPLATSEN I SÄLEN: PORTEN TILL ÄVENTYR 

Skandinaviska fjällflygplatsen i Sälen fungerar som den perfekta porten för resenärer som söker spännande äventyr i den hisnande skönheten i de skandinaviska fjällen. Inbäddad i hjärtat av Sverige erbjuder denna moderna och välanslutna flygplats bekväm tillgång till en rad spännande utomhusaktiviteter, charmiga områden och fantastiska naturlandskap.


En värld av utomhusupplevelser 

Från det ögonblick du kliver av planet på den skandinaviska fjällflygplatsen hamnar du mitt i en värld av utomhusupplevelser. Oavsett om du är en vinterentusiast eller en naturälskare har Sälen något att erbjuda för alla. Flygplatsens strategiska läge ger enkel tillgång till några av Sveriges bästa skidområden, inklusive Hundfjället, Tandådalen och Lindvallen. Spänna på dig skidorna eller snowboarden och åka utför de pudersnöiga backarna och uppleva vintersportens spänning på sitt bästa.


Men Sälen är inte bara en vinterunderland. 

Under sommarmånaderna väcks fjällen till liv med möjligheter till vandring, mountainbike och ridning. Snöra på dig vandringskängorna och utforska de natursköna stigarna som slingrar sig genom frodiga skogar, förbi gnistrande sjöar och upp till fantastiska utsiktspunkter. Adrenalinjunkies kan prova på spännande aktiviteter som forsrenning, Zipline och klättring, medan de som söker lugn kan ägna sig åt fiske eller bara njuta av den fridfulla skönheten i omgivningarna.


Charmiga områden och kulturella läckerheter 

Utöver de fängslande utomhusäventyren ger den skandinaviska fjällflygplatsen också enkel tillgång till de charmiga byarna som pryder regionen. Upptäck Sälens förtrollande lockelse med traditionella trästugor, prydda med färgglada blommor och ger en inblick i det lokala sättet att leva. Utforska mysiga caféer, boutiquer och traditionella hantverksbutiker där du kan hitta unika souvenirer för att komma ihåg ditt besök.

Fördjupa dig i det rika kulturarvet i området genom att delta i lokala festivaler och evenemang som firar svenska traditioner, musik och mat. Njut av hjärtliga skandinaviska delikatesser som köttbullar och gravlax och smaka på regionens smaker.


En naturälskares paradis 

Den skandinaviska fjällflygplatsen i Sälen ger inte bara tillgång till spännande äventyr och charmiga byar, den fungerar också som porten till en naturälskares paradis. Det omgivande området myllrar av olika växter och djur och erbjuder gott om möjligheter att titta på vilda djur och fågelskådning. Håll ögonen öppna för renar, älgar och till och med den undflyende lodjuret när du utforskar den orörda vildmarken.


För de som söker en unik upplevelse, ge dig ut i de vidsträckta områdena i Fulufjällets nationalpark, hem till den imponerande Njupeskärsfallet, Sveriges högsta. Förtrollas av naturens råa kraft när det kaskaderande vattnet skapar en symfoni av synintryck och ljud.


Med sitt bekväma läge öppnar den skandinaviska fjällflygplatsen i Sälen dörrarna till oförglömliga äventyr, kulturella möten och naturliga underverk. Oavsett om du söker adrenalinpumpande aktiviteter eller lugna stunder i naturen fungerar denna flygplats som den perfekta utgångspunkten för en oförglömlig skandinavisk resa.


Boka Boende i Sälen

I det pittoreska Sälen erbjuder vi en mängd boendealternativ, skräddarsydda för alla önskemål och krav. Hos Sälengodset kan ni hitta ert drömboende, från att boka en stuga som erbjuder det ideala hemmet under er fjällvistelse. Vi har alternativ som passar alla, vare sig ni önskar boka en stor stuga i sälen för familjen och företaget eller planerar en exklusiv vistelse i fjällvärlden.


Vårt sortiment sträcker sig från exklusiva stugor till rymliga boenden med 20 bäddar i sälen, perfekta för stora grupper eller familjehögtider. För de som söker extra komfort erbjuder vi också stora stugor i Sälen, designade för att erbjuda en minnesvärd upplevelse med fokus på komfort och hög kvalitet.


Genom att välja Sälengodset för ert boende får ni tillgång till både rymliga och exklusiva alternativ i Sälen. Oavsett om ni är ute efter en stor stuga eller en lyxig stuga i Sälen, kan vi tillgodose era behov. Vi erbjuder stugor med moderna bekvämligheter och teknik, perfekta för de som drömmer om att vakna upp med en storslagen utsikt över fjällen. För större sällskap finns våra rymliga stugor i Sälen, samt lyxalternativ för de som önskar det lilla extra.


Vi på Sälengodset är här för att hjälpa er att skapa minnesvärda stunder, oavsett om ni önskar boka en stuga eller utforska våra lyxiga alternativ i Sälen.


Hyr stuga i Sälen med oss på Sälengodset, där er fjällresa blir till verklighet. Med våra stora stugor, med lyx och rymlighet, kan vi garantera det perfekta boendet för er fjällresa. Vi välkomnar er till Sälen och till Sälengodset.

Valda boenden