EGEN KOCK PÅ SälengodsetEfter en spännande dag i backarna, vandring genom Sälens fantastiska landskap eller en produktiv konferens, vad kan vara mer underbart än att återvända till din stuga och hitta en gourmetmåltid som väntar på dig? På Sälengodset erbjuder vi den lyxiga bekvämligheten att hyra en personlig kock som inte bara tillagar en utsökt måltid direkt i din stuga utan även sköter all servering och städning. Denna tjänst låter dig koppla av och njuta av en restaurangkvalitetsmåltid med din familj, vänner eller kollegor, vilket gör den särskilt populär bland gäster med små barn.


Tjänsten utförs genom våra lokala samarbetspartners och tillgängligheten kan variera beroende på säsong och efterfrågan. Vi arbetar endast med noggrant utvalda leverantörer som vi litar på för att ge våra gäster en högkvalitativ matupplevelse. Vi rekommenderar att boka din kock och smakupplevelse i godtid innan er vistelse för att säkerställa tillgänglighet.

En kulinarisk upplevelse anpassad efter dina önskemål 

Vår personliga kocktjänst ger en exklusiv matupplevelse som förbättrar din vistelse på Sälengodset. Oavsett om du väljer en enda spektakulär middag eller vill ha lyxen att ha en kock under hela ditt besök, anpassar vi oss efter dina behov. Våra utvalda kockar kommer direkt till din stuga, redo att förvandla din matplats till en fin restaurangmiljö, från förberedelse till presentation. Denna upplevelse, som erbjuds genom våra ansedda lokala partners, varierar efter säsong och efterfrågan, så vi rekommenderar att boka tidigt för att säkra dina önskade datum.


Bekvämligheten med matlagning i stugan 

Föreställ dig att slå dig ner efter en dag fylld med aktiviteter som skidåkning, vandring eller helt enkelt avkoppling på vårt spa, och veta att en kock förbereder en måltid som är skräddarsydd för dig och din grupp. Efter middagen behöver du inte oroa dig för att städa upp; din kock tar hand om allt, vilket ger dig mer tid att koppla av eller fortsätta kvällens underhållning. Det är en idealisk lösning för alla som vill maximera sin avkoppling och njuta av varje ögonblick av sin vistelse.


Perfekt för familjer och grupper 

Denna tjänst är särskilt fördelaktig för familjer som bor i våra stora stugor eller grupper som samlas på platser som Fjällgodset och Sälengodset. Föräldrar kan lägga sina barn och njuta av en lugn, sofistikerad matupplevelse utan att lämna stugan. Det är också perfekt för företagsgrupper som vill ha en privat middag efter en dag med möten.


Boka din personliga kockupplevelse på Sälengodset 

För att säkerställa tillgängligheten av denna mycket eftertraktade tjänst rekommenderar vi tidiga bokningar, särskilt under högsäsong. I samarbete med lokala kulinariska experter garanterar vi en matupplevelse som uppfyller höga krav på kvalitet och tillfredsställelse. Boka din personliga kock och förbättra din vistelse i Sälengodsets lyxiga boende. Missa inte denna möjlighet att njuta av en unik kulinarisk upplevelse som kompletterar den naturliga skönheten och lyxen under din vistelse i Sälen.


Säsongsbetonade och lokala smaker på ditt bord 

På Sälengodset är vi stolta över att koppla våra gäster med Sälens säsongsbetonade och lokala smaker. Våra utvalda kockar är specialiserade på att skapa menyer som framhäver det bästa av vad regionen har att erbjuda, från färska fjällörter till lokalt producerat kött och fisk. Oavsett om du besöker på sommaren för de frodiga landskapen eller njuter av vinterlandskapet, kommer varje rätt som tillagas av din kock att spegla säsongens erbjudanden, vilket säkerställer att varje måltid inte bara är utsökt utan också en sann representation av svensk kulinär konst.


Maximera din tid med att njuta av Sälens aktiviteter 

Med en personlig kock som hanterar dina måltider, får du mer tid att utforska allt som Sälen har att erbjuda. Tillbringa dina dagar med att åka skidor, vandra eller njuta av andra utomhusaktiviteter utan att oroa dig för måltidsplanering och förberedelser. Efter en dag på Fjällgodset, återvänd till en perfekt förberedd middag som väntar på dig. Vår kocktjänst säkerställer att ditt äventyr i Sälens fantastiska miljöer kompletteras av lika spektakulära matupplevelser, vilket gör att du kan koppla av och ladda upp fullt ut.


En sömlös tillägg till din lyxiga vistelse 

Att välja att anlita en personlig kock under din vistelse på Sälengodset tillför en sömlös lyx som förbättrar din totala upplevelse. Denna tjänst passar perfekt med de höga standarderna för boende och gästservice som finns i våra lyxiga stugor och rymliga lyxmiljöer. Det handlar om att skapa en miljö där varje behov förutses och varje bekvämlighet tillhandahålls, så att du kan fokusera på att njuta av lugnet och skönheten i din omgivning.


Perfekt för speciella tillfällen

Firar du en milstolpsfödelsedag, ett jubileum eller kanske organiserar du ett företagsevent? Att lägga till en personlig kock till dina planer på Sälengodset förvandlar en speciell tillställning till en oförglömlig. Håll ditt event i våra idealiska konferensmiljöer eller en av våra förstklassiga stugor, och låt våra kockar erbjuda en kulinarisk upplevelse som matchar betydelsen av ditt event. Med skräddarsydda menyer och uppmärksam service blir din speciella tillställning lika minnesvärd som den fantastiska bakgrunden i Sälen.


Enkel bokningsprocess 

Att anlita en personlig kock för din vistelse på Sälengodset är enkelt och smidigt. När du bokar din stuga hos oss informerar du oss om att du önskar anlita en kock för din vistelse. Vi kommer då sätta dig i kontakt med en eller flera kockar som ni själva diskuterar med, planerar och bokar. 

Valda boenden