Hyr en Kock till SälengodsetEfter en hel dag i skidbacken, på fjället eller på konferensen kan det vara skönt att slippa tänka på matlagning och istället koppla av i stugan. På Sälengodset har våra gäster möjligheten att hyra en egen kock för en kväll eller för hela vistelsen. Kocken kommer hem till dig och lagar maten, serverar och diskar så att du kan njuta av en stressfri kväll med nära, kära, kollegor och vänner. Många av våra gäster med yngre barn uppskattar möjligheten att kunna lägga barnen i lugn och ro hemma och sedan njuta av en restaurangupplevelse tillsammans med vänner och familj.

Tjänsten utförs genom våra lokala samarbetspartners och tillgängligheten kan variera beroende på säsong och efterfrågan. Vi arbetar endast med noggrant utvalda leverantörer som vi litar på för att ge våra gäster en högkvalitativ matupplevelse. Vi rekommenderar starkt att boka din kock och smakupplevelse i godtid innan er vistelse för att säkerställa tillgänglighet.

HYR EN KOCK I SÄLEN: NJUT AV BEKYMERSFRI MATLAGNING I DIN STUGA Efter en spännande dag med skidåkning, vandring eller konferens i Sälen finns det inget som slår avkopplingen i din stugas bekvämlighet. Och vad kan vara bättre än att förhöja din avkoppling genom att ha en personlig kock som tar hand om dina kulinariska behov? På Sälengodset erbjuder vi våra ansedda gäster den unika möjligheten att hyra en skicklig kock för en kväll eller till och med under hela vistelsen.

Unna dig en Bekymmersfri Matupplevelse 

Tänk dig att komma tillbaka till din mysiga stuga efter en actionfylld dag och veta att en talangfull kock står redo att laga en läcker måltid exklusivt för dig. Vår dedikerade kock kommer att besöka din stuga och skickligt tillreda en läcker festmåltid, vilket ger dig friheten att verkligen njuta av en avkopplande kväll tillsammans med dina nära och kära, kollegor och vänner.

Inte nog med att kocken lagar maten, utan de kommer också att erbjuda en omsorgsfull bordservice, vilket säkerställer att du får en minnesvärd matupplevelse. Och det bästa av allt? När den gastronomiska resan når sitt slut tar vår kock hand om all disk, så att du kan njuta av ögonblicket utan att oroa dig för någon efter-måltiden städning.

Perfekt för familjer och sammankomster 

På Sälengodset förstår vi våra gästers unika behov, särskilt de med yngre barn. Det är därför att hyra en kock är ett idealiskt val för familjer. Efter att ha lagt dina små till sängs kan du samlas med dina vänner och familj för att avnjuta en restaurangkvalitetsmåltid utan krångel att behöva gå ut.

Våra noggrant utvalda leverantörer ser till att du får en förstklassig matupplevelse. Vi har etablerat pålitliga partnerskap med lokala kockar som utmärker sig i sitt hantverk, vilket garanterar den högsta nivån av kulinarisk expertis och professionalism.

Säkra din kock och gläd din gom 

På grund av populariteten för denna tjänst och dess säsongsbetonade tillgänglighet rekommenderar vi starkt att du bokar din personliga kock i god tid. Genom att säkra din kock och smakupplevelse i förväg kan du vara trygg i vetskapen att du inte missar denna extraordinära möjlighet att höja din vistelse i Sälen.

Nöj dig inte med vanliga matupplevelser när du kan få en enastående. Hyr en kock med oss på Sälengodset och lås upp en värld av kulinariska läckerheter precis i din stugas bekvämlighet.

Valda boenden