Boka Boende i Sälen

Välkommen till Sälengodset – Din idealiska destination för att hyra stuga i Sälen

Njut av en oförglömlig semester i hjärtat av Sälen med Sälengodsets exklusiva stugor. Hos oss hittar du det perfekta boendet i Sälen, där tradition möter modern komfort i en naturskön miljö. Våra välutrustade stugor erbjuder allt du behöver för en avslappnande och bekymmersfri vistelse.


Exklusivt Boende i Sälen

 • Komfortabla Sängkläder & Handdukar: Varje bokning inkluderar premium sängkläder och mjuka handdukar – en duschhandduk samt en handduk per gäst. Sov gott och vakna upp utvilad varje morgon under din vistelse hos oss.
 • Fullt Utrustade Badrum: Alla våra badrum är utrustade med lyxig handtvål och rikligt med toalettpapper (tre rullar per badrum). Vi ser till att dessa små detaljer är på plats så att du kan fokusera på att njuta av din semester.


Bekvämligheter Som Gör Skillnad

 • Startpaket För Köket: Vi förstår vikten av praktiska lösningar från första stund. Din stuga kommer laddad med ett antal diskmaskinstabletter, en helt ny diskborste och disktrasa, samt två nytvättade diskhanddukar. En rulle hushållspapper är också inkluderad för att täcka alla initiala behov.
 • Städning Inkluderad: Medan slutstädning alltid ingår i priset, uppskattar vi att våra gäster lämnar stugan i samma skick som vid ankomst. Detta underlättar för vår personal och säkerställer att nästa gäst också kan njuta av en ren och inbjudande miljö.


Upplev Mer Med Sälengodset

 • Spa-anläggningar: Vi byter vatten i både inomhus- och utomhusspa vid varje gästbyte för att garantera fräschhet och hygien. För den ultimata avkopplingen, fråga oss om möjligheten att hyra en lyxig badrock.
 • Teknik och Underhållning: Varje stuga är utrustad med en toppmodern Sonos-anläggning för en oöverträffad ljudupplevelse. Två högkvalitativa vinkylar finns också tillgängliga för att dina drycker alltid ska vara perfekt tempererade.
 • Hållbarhet och Bekvämlighet: Tilläggstjänster såsom laddstation för elbilar är tillgängliga för att göra din vistelse så bekväm och miljövänlig som möjligt.

Boka din stuga i Sälen hos Sälengodset idag och säkra ett boende som överträffar förväntningarna. Vare sig det gäller en avkopplande helg eller en aktiv vecka i Sälens underbara landskap, har vi det perfekta alternativet för dig. Vi ser fram emot att göra din nästa semester minnesvärd.

Om ni har några frågor eller funderingar kontakta oss

Valda boenden

Bokning av Sälengodset

När du planerar din semester i Sälen med Sälengodset erbjuder vi transparenta och tydliga betalningsalternativ för att göra bokningsprocessen så smidig som möjligt. Vår målsättning är att göra din upplevelse av att boka stuga i Sälen både trygg och enkel.


Betalningsvillkor

 • Förskottsbetalning: Om du bokar din stuga mer än 90 dagar före ankomstdatumet, begärs en förskottsbetalning på 20% av totalbeloppet (Min 6000 SEK). Denna förskottsbetalning säkrar din bokning och låser in ditt valda datum.
 • Slutbetalning: De återstående 80% av kostnaden för din vistelse ska betalas senast 60 dagar före ankomst. Vi skickar en påminnelse och en faktura för att underlätta processen.
 • Betalningsfrist: För samtliga fakturor gäller en betalningsfrist på 10 dagar från fakturadatumet. Detta ger dig gott om tid att hantera betalningen på ett bekvämt sätt.


Sena Bokningar

 • Bokningar Närmare Ankomst: Om du bokar din vistelse mindre än 90 dagar innan planerad ankomst, utställs fakturan för hela beloppet omedelbart. Detta säkerställer att allt är klart och bekräftat väl före din ankomst.


Tillträdesregler

 • Betalningsbekräftelse: Ingen tillträde till stugorna är möjlig utan att hela beloppet är registrerat och bekräftat på vårt bankkonto. Detta är en viktig säkerhetsåtgärd som garanterar både din och vår trygghet.


På Sälengodset strävar vi efter att göra processen att hyra stuga i Sälen så enkel och bekymmersfri som möjligt. Vi ser till att all nödvändig information är tydlig och tillgänglig, så att du kan fokusera på att se fram emot en avkopplande tid i våra vackra stugor. Boka din stuga idag och upplev den magi som Sälen har att erbjuda!

om ni önskar boka någon av Sälengodset Stora och lyxiga boende i sälen kan ni göra detta här: Sälengodset eller Fjällgodset eller kontakta oss för att få hjälp med bokningsprocessen.

Avbokning av Sälengodset

Att planera en semester kan vara oförutsägbart, och vi på Sälengodset förstår vikten av flexibla avbokningsalternativ. Vår avbokningspolicy är utformad för att vara så rättvis och tydlig som möjligt, för att du som kund ska känna dig trygg när du bokar ditt boende i Sälen.


Avbokningsvillkor

 • Avbokning Före 60 Dagar: Om du behöver avboka din stuga mer än 60 dagar före ankomst, erbjuder vi en återbetalning av din bokningsavgift, med ett avdrag på 6000 SEK för administrationskostnader. Detta täcker delar av de kostnader vi redan åtagit oss inför din planerade vistelse.
 • Avbokning Närmare än 60 Dagar: Avbokningar som görs mindre än 60 dagar före ankomstdatum är inte berättigade till någon återbetalning. Vi rekommenderar att du överväger en reseförsäkring som kan täcka eventuella förluster i sådana situationer.


Varför 6000 SEK i Avbokningsavgift?

 • Täckning av Förberedelser: Avgiften hjälper till att täcka en del av de kostnader som redan uppstått i samband med förberedelserna för din bokade vistelse, såsom administration och planering. Vi strävar efter att hålla våra stugor i toppskick och redo för varje gäst, vilket innebär investeringar i tid och resurser långt innan din ankomst.


Tips för En Tryggare Bokning

 • Reseförsäkring: Vi rekommenderar alla våra gäster att teckna en reseförsäkring. En god försäkring kan skydda din investering i händelse av oförutsedda omständigheter som kräver att du måste avboka din resa.


På Sälengodset är vi dedikerade till att erbjuda en förstklassig service och stödja dig genom varje steg av din bokningsprocess. Vår avbokningspolicy är utformad för att vara rättvis och balanserad, säkerställande att både våra gästers och våra egna intressen tas tillvara. Vi ser fram emot att välkomna dig till en avkopplande och minnesvärd vistelse i Sälen.

Om ni önskar att avboka en gjord bokning ber vi er kontakta oss.

Förlust eller Skadegörelse

När du njuter av din stugvistelse i Sälen hos Sälengodset, vill vi att din upplevelse ska vara så bekymmersfri och angenäm som möjligt. För att upprätthålla högsta standard på våra fastigheter och tillhandahålla en utmärkt service, har vi etablerat tydliga riktlinjer för utcheckning och hantering av eventuella skador eller förluster.

Utcheckningsprocess

 • Kontroll av Fastighet och Inventarier: Vid din utcheckning kommer en noggrann kontroll av fastigheten och dess inventarier att genomföras. Denna process är till för att säkerställa att allt är i gott skick och redo för nästa gäst.

Vid Skador eller Förluster

 • Ersättningsansvar: Om det vid utcheckning upptäcks att skada har uppkommit på fastigheten eller att inventarier saknas, kommer du att debiteras full ersättning för dessa skador eller förluster. En administrativ avgift tillkommer för att täcka kostnaderna för hantering och administration av dessa ärenden.
 • Omedelbar Kontakt vid Problem: Om något oväntat inträffar under din vistelse, eller om något går sönder, ber vi dig att omedelbart kontakta oss. Detta gör att vi snabbt kan påbörja felsökning och återställning av boendet för att minimera eventuella olägenheter för dig.

Varför en Administrativ Avgift?

 • Effektivitet och Snabb Återställning: Den administrativa avgiften hjälper oss att täcka kostnader associerade med snabb hantering och återställning av boendet till dess ursprungliga skick. Genom att agera snabbt kan vi säkerställa att efterföljande gäster också får en trevlig vistelse.

Vårt Åtagande

 • Transparent Kommunikation: På Sälengodset är vi engagerade i att hålla en öppen och transparent kommunikation med våra gäster. Vi förklarar tydligt våra policys och förväntningar för att du ska känna dig trygg och informerad från bokning till utcheckning.

Vi uppskattar ditt samarbete och din förståelse för dessa riktlinjer, vilket bidrar till att vi kan upprätthålla och leverera högkvalitativt boende i Sälen. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp under din vistelse. Vi ser fram emot att göra din tid hos oss så njutbar och bekymmersfri som möjligt.

Om ni befinner er på någon av våra boende och behöver komma i kontakt med oss omgående gör ni detta enklas via det nödnummer vi skickat till er annars kan ni använda denna kontakta oss länk.