Skapa Enastående Träningsresor TILL SÄLEN!

Bland Fjällens Skönhet - Skapa Dina Egna Träningsupplägg

Välkommen till en träningsupplevelse utöver det vanliga i den majestätiska Sälenmiljön. På Sälengodset har vi skapat den perfekta plattformen för dig som tränare eller instruktör att skapa skräddarsydda träningsupplägg och yoga retreats. Här kan du låta din kreativitet flöda och forma en träningsresa som passar exakt dina visioner och dina deltagares önskemål. Upplev fjällens skönhet, kombinerad med vårt lyxiga boende och din egen träningskompetens, för en träningsresa som kommer att lämna en varaktig avtryck. Bli inspirerad av vår nyskapande plats och skapa träningsupplägg som blir minnesvärda äventyr i den natursköna Sälenmiljön.

Upptäck Möjligheterna för Dina Träningsupplägg i Sälen

Letar du efter det perfekta stället att skapa och leda dina egna träningsupplägg och yoga retreats? Sälengodset är din partner för att skapa minnesvärda och resultatdrivna träningsresor i en exklusiv och naturskön miljö.

En Unik Plats för Dina Träningsresor och Yoga Retreats

Erfarenhet av Lyx och Närhet till Naturen

Vi stolt presenterar två av områdets mest exklusiva stugor, perfekta för att erbjuda dina deltagare en träningsupplevelse utöver det vanliga. Med faciliteter som inomhus- och utomhusjacuzzi, bastu och rymliga utrymmen, skapar vi en komfortzon där träning och avkoppling förenas på bästa sätt.

Sälenmiljön - Din Inspiration för Träningsupplägg och Yoga Retreats

Fördjupa Dina Träningsupplägg i Sälen

Under högsäsongen är våra stugor fullbokade, men under lågsäsong erbjuder vi unika möjligheter för tränare och instruktörer att skapa skräddarsydda träningsresor och yoga retreats för dina kunder. Upptäck den rofyllda fjällmiljön med Sälengodset som din perfekta bas.


Ditt Skräddarsydda Koncept, Vår Exklusiva Plattform

Skapa Din Unika Träningsresa eller Yoga Retreat

Vi är stolta över att ge dig en exceptionell plattform för dina träningsupplägg. Skapa ditt unika schema, välj dina aktiviteter och forma din träningsresa precis som du vill ha den. Våra exklusiva stugor ger dig och dina deltagare den bekväma bas ni behöver för att nå träningsmålen.

Flexibilitet och Frihet

Dina Träningsupplägg, Dina Val

Vi sätter dina behov i första hand. Du bestämmer när din träningsresa eller yoga retreat äger rum, hur länge den pågår och vilka aktiviteter som ingår. Vi erbjuder även företagsinriktade alternativ för att främja hälsa och välbefinnande för företag och deras anställda.

Säkerhet och Välmående

Skapa Upplevelser, Vi Sköter Boendet

Vi är medvetna om vikten av minimerad ekonomisk risk. Därför erbjuder vi kostnadsfri bokning och betalning sker när dina deltagare betalt dig och innan tillträdde sker.  Du kan fokusera på att leverera en fantastisk upplevelse, medan vi tar hand om boendet.

Skapa en Framtid Fylld av Träningsminnen

Din Framtid med Oss

Denna plattform är mer än bara en plats för träningsresor och yoga retreats - det är en möjlighet att skapa minnesvärda träningsminnen och utveckla din verksamhet. Genom att kombinera din träningsexpertis med vår lyxiga miljö kan du erbjuda dina deltagare något alldeles extra.

Träningsresor erbjuds till partners under period: Maj till November

För mer information om hur du kan bli en del av vårt nyskapande träningskoncept, Kontakta oss via email eller kontaktformuläret. Låt Sälengodset bli din partner i att skapa träningsresor och yoga retreats som ger enastående resultat och minnesvärda upplevelser. Det är dags att ta dina träningsupplägg till nya höjder i den vackra fjällmiljön i Sälen!

Kontakt

Denna webbplats skyddas av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och Användarvillkor gäller.

Valda boenden