Välkommen till Gamla Sälfjällstangen – Sälens pärla

Sälengodset två stugor, Sälengodset och Fjällgodset högt upp i Gamla Sälfjällstangen, en unik plats i hjärtat av Sälen som erbjuder en av de mest spektakulära utsikterna över de omgivande fjällen. Denna historiska plats är känd för sitt strategiska läge som ger en panoramautsikt och gör den till en av de mest eftertraktade destinationerna i regionen.

Enastående Läge för skidor och natur

Gamla Sälfjällstangen ligger på en av Sälens högsta punkter, vilket ger besökare en oöverträffad vy över det vidsträckta landskapet. Här kan du se solen stiga och sätta över de snöklädda topparna, ett skådespel som garanterat blir ett minne för livet.


Perfekt för Naturälskare

För dig som älskar naturen erbjuder Gamla Sälfjällstangen oändliga möjligheter till friluftsliv. Områdets rika flora och fauna, tillsammans med dess lättillgängliga vandringsleder, gör det till en favorit bland både vandrare och fotografer. Oavsett säsong, är detta ett perfekt ställe för dem som söker fridfullhet eller äventyr i naturen.


Ett Historiskt Arv

Gamla Sälfjällstangen är inte bara känd för sin skönhet, utan också för sin rika historia. Området har varit en viktig del av Sälens kulturella landskap och fortsätter att fascinera besökare med sina berättelser och traditioner.

Bo på Solsidan med utsikt mot Högfjällshotellet och Gammelgården

Unna dig en vistelse i vårt mysiga boende beläget på Solsidan, där du kan njuta av ett ostört och naturskönt läge med en spektakulär utsikt mot Högfjällshotellet och Gammelgården. Från stugan har du en mycket vacker utsikt som garanterat blir ett minne för livet.


Optimalt läge för skidåkning och naturupplevelser

Vår stuga är perfekt placerad endast 1400 meter från toppen av Sälenstugan/Lindvallen lift, varav 1000 meter är till fots, vilket gör det enkelt att komma ut på fjället. För de som föredrar längdåkning finns många välpreparerade spår som leder till mysiga våffelstugor och andra trevliga rastplatser i området.


Nära till skidlift och natur

Den närmsta skidliften som kan nås med bil är förbindelseliften mellan Högfjället och Lindvallen, belägen endast 1,2 km från våra stugor, mitt emot Gammelgården. Detta ger enkel tillgång till regionens breda utbud av skidåkning och andra vinteraktiviteter.

Upptäck Sälengodset – Lyxigt boende i Sälens hjärta

Sälengodset erbjuder vi lyxigt boende som smidigt kombinerar komfort med bekvämlighet, beläget i centrum av Sälens toppaktiviteter. Det är den perfekta platsen för dig som vill hyra en stuga av hög standard med personlig service.


Anpassat boende för alla grupper

Oavsett om du besöker med en liten grupp eller en stor samling, är våra stugor utformade för att möta dina behov, med moderna bekvämligheter i en lugn miljö idealisk för avkoppling och socialisering. Upplev den fantastiska naturliga miljön och det myllrande utbudet av aktiviteter Sälen erbjuder samtidigt som du njuter av komforten i våra lyxiga stugor.


Planera ditt besök

Överväg din nästa resa till Gamla Sälfjällstangen, vår soliga stuga, eller det prestigefyllda Sälengodset för att se varför detta är Sälens främsta plats på första hand. Oavsett om du söker en fredlig reträtt eller en aktiv semester, tillgodoser denna destination alla som värdesätter natur, historia och en touch av lyx.


Förbättra din vistelse med exceptionella bekvämligheter och tjänster

På Sälengodset är varje detalj av ditt besök omsorgsfullt utformad för att förhöja din upplevelse. Vår främsta plats i Sälen säkerställer att du är perfekt läge för att utforska allt vad området har att erbjuda, från hisnande landskap till spännande skidbackar. Letar du efter en plats att hålla din nästa konferens? Våra anläggningar är utrustade för att erbjuda en produktiv och pittoresk miljö för möten och företagsevenemang. Efter en dag med aktiviteter eller möten, koppla av på vårt relax- och spa, som erbjuder en mängd behandlingar designade för att återuppliva din kropp och ditt sinne. För kulinariska entusiaster, överväg att förbättra din vistelse genom att unna dig en unik matupplevelse med "matlagning med din egen kock", där du kan njuta av anpassade måltider tillagade efter din smak. Oavsett om du planerar ett kort besök eller en längre vistelse, se till att utforska våra alternativ att hyra en stuga i Sälen på Sälengodset, där lyx och bekvämlighet möts mitt i naturens prakt.

Valda boenden