Lyxiga Stugor i Sälen


UPPLEV FJÄLLVÄRLDENS CHARM

I hjärtat av Sälen, där stugor i Sälen möter lyx och komfort på Sälengodset och Fjällgodset, välkomnar vi dig till en plats där ditt nästa äventyr tar form. Genom att erbjuda inte en, utan två unika stugor i Sälen, skapar vi en oöverträffad upplevelse för resenärer som söker något mer än bara boende. Dessa sälen stugor är inkarnerade av komfort, elegans och den naturliga skönheten i Sälens förtrollande omgivningar.


Upptäck En Oas av Elegans och Komfort

Steg in i en värld av sofistikerad elegans när du väljer att bo i någon av de lyxiga husen. Dessa stugor i Sälen, Sälengodset och Fjällgodset, är inte bara platser att övernatta på – de är oaser av komfort och välplanerad design. Med stora och bekväma ytor är det idealiskt för grupper som söker gemenskap och avkoppling. Här möts du av generösa sällskapsutrymmen, moderna faciliteter och en atmosfär som skapar trivsel och välbefinnande.


Utforska För den Kräsna Resenären

För den resenär som söker en exklusiv och intim vistelse är någon av de stora lyxiga stugorna eller båda det självklara valet. Dessa sälen stugor kombinerar modern design med den traditionella charm som kännetecknar fjällstugor. Varje hörn är smakfullt inrett och erbjuder enastående panoramautsikt över den orörda fjällvärlden. Här får du en känsla av ensamhet och avkoppling som bara ett exklusivt boende kan ge.


Upplev Det Bästa Av Sälen i någon av de stora Stugorna

Oavsett om du längtar efter en avkopplande semester, en spännande skidupplevelse eller en minnesvärd konferens, har både stugor i Sälen något speciellt att erbjuda. Dessa stora stugor i Sälen är mer än bara platser att övernatta på – de är portaler till minnesvärda ögonblick och oförglömliga äventyr. Upplev kraften i att stiga upp på morgonen och blicka ut över skidbackarna, eller njut av en kväll framför den sprakande öppna spisen.


Skapa Minnen i Stora Stugor i Sälen

När du väljer ett boende i sälen här får du inte bara en plats att bo på – du får en chans att skapa minnen som varar livet ut. Med närhet till naturen och en atmosfär av lugn och ro, erbjuder både stugor i, en unik kombination av komfort och äventyr. Här kan du andas in den friska fjällluften och låta den rena din själ, eller helt enkelt njuta av stunden med dina nära och kära.


Boka boende i Sälen

Det är dags att ta din vistelse i Sälen till en helt ny nivå på Sälengodset och Fjällgodset. Boka ditt boende i sälen här och ge dig själv möjligheten att utforska fjällvärlden med stil och elegans. Oavsett om du reser med familjen, vännerna eller kollegorna, har vi stora stugor som passar dina behov och önskemål. Skapa minnesvärda stunder, njut av lyxiga stugor i Sälen och upplev det bästa som Sälen har att erbjuda.

Boka Sälengodset eller Fjällgodset eller båda husen.

Att boka din drömresa till Sälengodset eller Fjällgodset är en enkel och smidig process. Vi vill säkerställa att din upplevelse från början till slut är så problemfri och angenäm som möjligt. Här är en steg-för-steg guide för att boka din vistelse hos oss:


Steg 1: Besök Vår Hemsida 

Gå till vår officiella hemsida för att utforska och lära dig mer om våra fantastiska stugor – Sälengodset och Fjällgodset. Här kan du hitta detaljerad information om boendet, faciliteterna och de tjänster vi erbjuder. Du kan också se bilder som ger dig en tydlig bild av den exklusiva atmosfären och komforten som väntar dig.

Steg 2: Välj Din Stuga 

På vår hemsida kommer du att kunna se beskrivningar och bilder av både Sälengodset och Fjällgodset. Läs igenom beskrivningarna noga och välj den stuga som passar bäst för dina behov och önskemål. Oavsett om du letar efter en större stuga för en grupp eller en mer intim plats för en romantisk flykt, har vi alternativ som passar alla.

Steg 3: Kolla Tillgänglighet 

Innan du bokar, se till att kolla tillgängligheten för de datum du planerar att resa. På vår hemsida kommer du att kunna se vilka datum som är tillgängliga för bokning. Detta säkerställer att du kan välja ett datum som passar din resplan och att stugan du är intresserad av är ledig under den perioden.

Steg 4: Gör Din Bokning 

När du har valt din stora stuga i sälen och datum är det dags att göra din bokning. På vår hemsida kommer det finnas en bokningsfunktion där du kan ange dina önskade datum och andra relevanta uppgifter. Följ instruktionerna och fyll i alla nödvändiga detaljer för att slutföra din bokning.

Steg 5: Bekräftelse och Betalning 

Efter att du har gjort din bokning kommer du att få en bekräftelse via e-post. I bekräftelsen kommer du att hitta all information om din bokning, inklusive detaljer om betalning och eventuell ytterligare information du behöver veta inför din resa. Följ instruktionerna för att slutföra betalningen och bekräfta din vistelse.

Steg 6: Alltid Tillgängliga För Din Service 

Vår gästservice står alltid till ditt förfogande. Om du har några frågor eller önskar ytterligare information innan, under eller efter din vistelse är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi är tillgängliga via e-post och telefon för att säkerställa att din vistelse blir så smidig och njutbar som möjligt.


Hyra stuga i Sälen hos Sälengodset: Vad ingår i ert Lyxiga boende i Sälen

Välkommen till Sälengodset, där lyx och komfort möter den storslagna naturen i Sälen. Vi erbjuder en exklusiv upplevelse i våra rymliga och välutrustade stugor, designade för att förgylla din semester. För att boka din drömstuga, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt via telefon. För att säkerställa en smidig bokningsprocess, rekommenderar vi att ni bekantar er med våra bokningsvillkor.


Vid bokning skickas en faktura motsvarande 20% av det totala beloppet för ert stughyra, som en förskottsbetalning för att bekräfta er bokning. Notera att denna betalning är en väsentlig del av bokningsförfarandet.


Vi vill uppmärksamma att avbokning inte är möjlig för bokningar gjorda mindre än 60 dagar före incheckningsdatum. Däremot tillåter vi bokning upp till ankomstdagen, under förutsättning att hela det totala beloppet betalas vid bokningstillfället.


En viktig fördel med att boka din vistelse hos Sälengodset är att hyresavgiften inkluderar slutstädning samt tillhandahållande av lakan, påslakan, örngott samt en liten och stor handduk per person, vilket gör din semesterbekymmerfri och bekväm.

För dem som önskar ladda sin elbil under vistelsen erbjuder vi detta mot en extra kostnad. Vi erbjuder också möjligheten att lägga till badrockar för en liten extra kostnad, för att göra er vistelse ännu mer bekväm. Om ni önskar att hyra in en privat kock under er vistelse, var vänlig informera oss i god tid, då de bästa kockarna i Sälen ofta är uppbokade långt i förväg.


Låt Sälengodset vara startpunkten för en oförglömlig semester i Sälen. Med våra lyxiga stugor som bas, är ni redo att utforska allt vad Sälen har att erbjuda. Boka er vistelse hos oss idag och upplev en semester utöver det vanliga.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Sälengodset eller Fjällgodset och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans. Vår målsättning är att göra din bokning av stuga i sälen och vistelse så smidig och oförglömlig som möjligt.

Upptäck mer med Sälengodset

På Sälengodset erbjuder vi mycket mer än bara lyxiga boenden. Utforska djupare in i den förtrollande världen av Sälen genom att upptäcka våra olika erbjudanden. Oavsett om du söker äventyr, avkoppling eller en blandning av båda, är våra stugor strategiskt belägna för att ge dig det bästa av Sälen. Utforska vårt Fjällgodset - Lyxigt Vinterland för en touch av magi under de snöiga månaderna, eller välj vår Sälengodset- Avslappnade Flykt i Rymlig Lyx för en lugn tillflykt.


Om du planerar en större sammankomst eller ett särskilt evenemang, erbjuder våra stora stugor gott om utrymme och komfort. För dem som är intresserade av att uppleva höjdpunkten av vad vi har att erbjuda, överväg att boka en vistelse i våra lyxstugor där elegans möter fjällens robusta skönhet.


Med ett perfekt läge i Sälen, ser våra fastigheter till att du aldrig är långt ifrån områdets bästa aktiviteter, från sommaräventyr till vintersport. Efter en dag av utforskning, koppla av i våra lugna relax- och spa-anläggningar eller få en kulinarisk upplevelse genom att hyra en privat kock.

För de som är intresserade av en riktigt problemfri vistelse kan du enkelt hyra stugor i Sälen direkt genom oss. Varje bokning ser till att du har alla bekvämligheter som behövs för en minnesvärd semester, inklusive möjligheten att vandra i Sälen direkt från din dörr.
Låt Sälengodset vara din port till en oförglömlig semesterupplevelse i Sälen. Boka ditt nästa äventyr hos oss idag och utforska de vidsträckta, hisnande landskapen i Sälen med stil och komfort.

Valda boenden