Sommar i SälenSommar i Sälen är en magisk tid då det grönskande landskapet och de långa soliga dagarna lockar besökare till att utforska den vackra fjällmiljön på ett annorlunda sätt. Med svala temperaturer och frisk luft är sommaren i Sälen perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling i naturen. Vandring är en populär aktivitet, och Sälen erbjuder ett omfattande nätverk av vandringsleder som tar dig genom grönskande skogar, över klara bäckar och upp på imponerande fjälltoppar. För de äventyrslystna finns det även möjlighet att testa mountainbikecykling i de utmanande terrängerna. Sälen är också känt för sina fantastiska fiskevatten, där du kan njuta av avkopplande fiske i någon av de många sjöarna och åarna. För den som söker mer avslappning finns det möjlighet att ta ett dopp i någon av de kristallklara sjöarna eller njuta av en picknick vid stranden. Sommaren i Sälen är en tid fylld med naturlig skönhet, lugn och möjligheter till utomhusaktiviteter som ger en perfekt kontrast till den vinterpräglade säsongen.


På Sälengodset erbjuder vi en exklusiv upplevelse för de som söker ett unikt boende i Sälen. Våra två stora stugor och lyxiga stugor är idealiska för besökare som önskar en semester utöver det vanliga, omgivna av Sälens vackra natur. Våra boenden är väldigt populära under sommaren, då Sälen blir en oas för avkoppling och äventyr.


Varje stuga hos Sälengodset är noggrant utformad för att ge en känsla av lyx och komfort. Oavsett om du är ute efter att hyra stuga i Sälen för en romantisk getaway, en familjesemester eller en större sammankomst, erbjuder vi boendealternativ som passar alla behov. Våra stugor i Sälen kombinerar traditionell charm med moderna bekvämligheter, vilket gör dem till det perfekta valet för de som vill hyra hus i fjällen.


För större grupper har vi stugor med upp till 20 bäddar, perfekta för konferens eller stora familjefester. Dessa stora hus i Sälen är utrustade med allt du kan behöva för en bekväm vistelse, inklusive rymliga sällskapsytor, fullt utrustade kök och, i vissa fall, tillgång till bastu eller bubbelpool.


Att hyra lyxig stuga i Sälen hos Sälengodset innebär att du får tillgång till boenden som är speciellt utvalda för sin höga standard och fantastiska läge. Våra lyxiga stugor erbjuder en oöverträffad känsla av exklusivitet och integritet, med detaljer som höjer din fjällsemester till nya höjder.

Att vandra i Sälen är en unik upplevelse med sin vackra natur och många vandringsleder.

Upptäck Sommarparadiset: Aktiviteter och Avkoppling i Sälen

Sälen är inte bara en vinterdestination – under sommarsäsongen öppnar sig en värld av spännande äventyr och avkopplande stunder i det vackra fjällandskapet. Här finns något för alla, oavsett om du vill vandra i de imponerande fjällen, cykla längs natursköna leder eller njuta av lugnet vid en sjö. Upptäck en mängd aktiviteter och möjligheter till avkoppling i Sälen, där sommaren bjuder på en unik upplevelse i detta natursköna fjällområde.

I Sälen finns det många aktiviteter att göra på sommaren. Här är några exempel på vad du kan göra i Sälen under sommarsäsongen:


Vandra i Sälen

Utforska de vackra vandringslederna i Sälenfjällen och upplev den fantastiska naturen. Det finns ledalternativ för alla nivåer, från korta promenader till längre vandringar i fjällområden.


Cykla i Sälen

Ta dig ut på cykeln och njut av de omgivande landskapen. Det finns cykelleder både för mountainbike och landsvägscykling. Du kan även hyra cyklar på plats om du inte har med dig en egen.


Fiska i Sälen

Sälen har flera sjöar och vattendrag där du kan fiska. Prova lyckan och njut av lugnet medan du fiskar efter öring, röding eller andra fiskarter.


Rida i Sälen


Utforska naturen från hästryggen genom att delta i en ridtur eller ta lektioner på någon av de ridstall som finns i området. Det är ett fantastiskt sätt att uppleva fjällandskapet på.


Golf i Sälen

Spela en runda golf på någon av de natursköna golfbanorna i Sälen. Här kan du njuta av spelet samtidigt som du omges av vacker natur och fjällvyer.


Äventyrsaktiviteter i Sälen

Testa på spännande äventyrsaktiviteter som till exempel ziplining, höghöjdsbanor eller bergsklättring. Det finns olika anläggningar i området som erbjuder dessa aktiviteter för både barn och vuxna.


Utflykter runt Sälen

Gör dagsutflykter till närliggande sevärdheter som till exempel Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall, eller besök vackra byar och pittoreska platser i närheten.


Avkoppling i Sälen

Koppla av och njut av den fridfulla naturen. Ta en picknick vid en sjö, ta ett dopp i någon av de klara fjällsjöarna eller bara njut av den lugna atmosfären i fjällen.

    Dessa är bara några exempel på aktiviteter du kan göra i Sälen under sommaren. Oavsett om du är ute efter äventyr, naturupplevelser eller avkoppling finns det något för alla att göra i detta vackra fjällområde.


    Hyra en stor stuga i sälen hos sälengodset och upptäck alla sommaraktiviter i Sälen

    Att hyra stuga i Sälen hos Sälengodset under sommaren förvandlar din vistelse i Sälen till en oförglömlig vandringssemester. Med Sälens böljande fjäll och djupa skogar precis utanför dörren, erbjuder Sälengodset den perfekta utgångspunkten för att utforska naturen. Sälen är inte bara ett vinterparadis, utan även en sommaridyll med ett nätverk av vandringsleder som passar alla, från nybörjare till erfarna vandrare. De som väljer att bo i Sälengodsets stugor under sommarmånaderna kan njuta av dagar fyllda med äventyr i det fria, och sedan återvända till komforten och lyxen i sin egen privata stuga. Upptäck den orörda skönheten i Sälens landskap och natur, med dess rika flora och fauna, och upplev den lugnande effekten av att vara omgiven av naturens tystnad. Sälengodset erbjuder inte bara ett tak över huvudet, utan en helhetsupplevelse som förenar äventyr med avkoppling och återhämtning i Sälens fantastiska sommarlandskap.

    Valda boenden