NYHET! SKAPA DINA EGNA TRÄNINGSRESOR OCH YOGA RETREATS I EXKLUSIVA SÄLENMILJÖER


Av: Sälengodset


Unika Möjligheter för Träningsresor och Yoga Retreats i Sälen

Utforska och njut av den fantastiska naturen i Sälen med skräddarsydda träningsresor och yoga retreats hos Sälengodset. Vi erbjuder flera exklusiva stugor och faciliteter, inklusive inomhus- och utomhusjacuzzi samt bastu, för den perfekta kombinationen av träning och avkoppling.


Skapa Ditt Egna Träningsupplägg i Sälen

Vår plattform ger dig frihet att skapa dina unika träningsresor eller yoga retreats precis som du vill ha dem. Med våra lyxiga hus och stora stugor, samt din egen träningskompetens, kan du erbjuda deltagarna en minnesvärd och resultatinriktad upplevelse.


Flexibla Alternativ för Träningsresor

Vi erbjuder flexibla alternativ för träningsresor och yoga retreats, perfekt anpassade efter dina behov och önskemål. Välj din tidpunkt, varaktighet och aktiviteter, och låt oss ta hand om resten.


Lyxiga Hus för Stora Grupper

Våra stora stugor är perfekta för grupper på upp till 40 deltagare, fördelade på två lyxiga hus. Här finns gott om utrymme för både träning och avkoppling, med moderna faciliteter och bekvämligheter.

Hyra stuga i sälen hos Sälengodset

Efter att ha dykt djupt in i möjligheterna för skräddarsydda träningsresor och yoga retreats hos Sälengodset, med allt från flexibla upplägg till exklusiva faciliteter för både fysisk aktivitet och avkoppling, är det tydligt att Sälen erbjuder en unik bakgrund för dessa äventyr. Att avsluta din resa i en av Sälengodsets lyxiga stugor förstärker bara den upplevelsen, oavsett om det handlar om att hyra stuga i Sälen för en hel grupp eller att njuta av den lugnande effekten av naturen efter en dag fylld med aktiviteter. Med stugor anpassade för stora sällskap, upp till 20 bäddar, och faciliteter som inomhus- och utomhusjacuzzi samt bastu, är Sälen den perfekta platsen för att förena kropp och själ.

Varje säsong i Sälen, från de snöklädda vintrarna till de blomstrande somrarna, höstens färgrikedom och vårens återfödelse, bidrar till en unik upplevelse för dina träningsresor och yoga retreats. Sälengodset erbjuder inte bara en lyxig stuga i Sälen som bas för ditt event, utan också en portal till det skiftande landskapet som omger detta fjällparadis. Genom att välja Sälengodset som din partner för träningsresor och yoga retreats, får du och dina deltagare chansen att utforska och uppleva Sälens magiska miljöer på ett sätt som fördjupar både fysisk och mental välbefinnande. Kontakta oss idag för att säkra din plats och skapa minnesvärda upplevelser för dina kunder i den exklusiva och inspirerande miljön som bara Sälen kan erbjuda.


BOKA NU FÖR ENASTÅENDE TRÄNINGSUPPLEVELSER I SÄLEN

Kontakta oss idag för att boka din träningsresa eller yoga retreat hos Sälengodset. Upplev den exklusiva Sälenmiljön och skapa flera minnesvärda träningsupplevelser för dina kunder. Det är dags att ta din träning till nya höjder i vackra Sälen!

Följ våra äventyr och få tips om att boka din drömsemester i Sälen. Se våra senaste bilder på Instagram, lär dig om sommarens aktiviteter, och hitta träningsresor och yoga retreats. Upptäck Sälen året runt, besök botaniska trädgården och håll dig uppdaterad om längdskidspårens status. Läs mer på vår blogg.

Valda boenden